Полиса на приватност

ПРИВАТНОСТ

Собирањето на сите податоци од оваа интернет страна е во согласност со заштитата на личните податоци. Вашите сесии на www.mci.mk се заштитени со најсовремена TLS – SSL Заштита.

ПРИБИРАЊЕ И ОБРАБОТКА НА ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ

Лични податоци се информациите кои ве карактеризираат вас, на пр. Вашето име, Вашата адреса, било да е e-mail или поштенска. Macedonia Capital Investment ДООЕЛ не собира податоци од вас, освен ако не е за конкретна намена, на пр. кога нарачувате или се пријавувате на нашата веб страна.

УПОТРЕБА И ЧУВАЊЕ НА ЛИЧНИТЕ ПОДАТОЦИ

Macedonia Capital Investment ДООЕЛ ќе ги употреби вашите лични податоци исклучиво за испорака и наплата на вашата нарачка и за технички потреби за интернет страницата за да ви овозможи пристап до специфични информации или за општа комуникација со вас.

Macedonia Capital Investment ДООЕЛ нема да ги продаде вашите лични податоци на трета страна, ќе ги користи исклучиво за технички потреби, испорака и наплата на нарачката.  Macedonia Capital Investment ДООЕЛ  во целост ја почитуваа доверливоста на вашите лични податоци.

КОЛАЧИЊА

Cookies се мали датотеки кои привремено се складираат на вашиот диск, овозможувајќи и на нашата интернет страна да го препознае вашиот компјутер следниот пат кога ќе ја посетите интернет страната на Macedonia Capital Investment ДООЕЛ .

Macedonia Capital Investment ДООЕЛ ги употребува Cookies исклучиво за да собере информации кои и се потребни на нашата интернет продавница.

МАЛОЛЕТНИЦИ

Macedonia Capital Investment ДООЕЛ им препорачува на сите родители и старатели да ги учат нивните деца на безбедно и одговорно ракување со личните податоци на интернет.

Малолетниците не смеат да даваат лични податоци на Macedonia Capital Investment ДООЕЛ без дозвола од нивните родители или старатели. Macedonia Capital Investment ДООЕЛ  никогаш нема намерно да земе лични податоци од малолетници, или да ги употреби на некој начин, ниту да ги проследи на трета страна без дозвола.

ПРАВО НА ИНФОРМАЦИИ

Крајните корисници кои што имаат било какви прашања во врска со приватноста на податоците можат да испратат e-mail на следната адреса: contact@mci.mk

СЛОБОДА НА ИЗБОР

Вие самите ги контролирате информациите што ги давате на Macedonia Capital Investment ДООЕЛ .

Во секој случај, ако одлучите да не ги оставите вашите податоци, Ве молиме имајте во предвид дека може да не ви бидат достапни некои делови од интернет продавницата.

АВТОМАТСКИ СНИМЕНИ ПОДАТОЦИ (НЕ-ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ)

При вклучување на интернет страната на Macedonia Capital Investment ДООЕЛ , општите не-лични информации (кој интернет пребарувач е користен, број на посети, просечно време поминато на страната) автоматски се снимаат (не како регистрација).

Овие информации се користат за подобрување на изгледот на нашата интернет продавница и за да ја подобриме содржината и функционалноста. Нашата страница користи и cookies од светски провајдери како Google и Facebook за кој важат нивните изјави за лични податоци.

БЕЗБЕДНОСТ

Macedonia Capital Investment ДООЕЛ се грижи да ја овозможи безбедноста на вашите лични податоци.

Вашите податоци се грижливо чувани од губење, уништување, фалсификување и неавторизиран пристап.

Вашите податоци не се проследуваат понатаму и не се пренесуваат на трета страна.

ВРСКИ СО ДРУГИ ИНТЕРНЕТ СТРАНИ

Оваа изјава за заштита на личните податоци се однесува на сите официјални интернет страници во сопственост на Macedonia Capital Investment ДООЕЛ.

Интернет страниците во наша сопственост може да содржат врски до други провајдери во склоп и надвор од Macedonia Capital Investment ДООЕЛ, на кои што оваа изјава за заштита на личните податоци не се однесува.

Кога ќе ја напуштите интернет страната на Macedonia Capital Investment ДООЕЛ, Ве молиме бидете свесни и прочитајте ги изјавите за лични податоци на секоја интернет страница во сопственост на трети страни.