Protexial Маска Паковање од 30x3 маски

1.350,00 ден

Маската Protexial се состои од заштитни слоеви произведени од  30g/m2 полипропилен материјал, препорачан по сите стандарди на производство на заштитни маски.

Кутијата содржи 30 пакувања од 3 маски.

Вкупно 90

Опис

Маската Protexial се состои од заштитни слоеви произведени од  30g/m2 полипропилен материјал, препорачан по сите стандарди на производство на заштитни маски.  Материјалот е без стаклени влакна при што дава многу ниска резистенција во дишењето со висок капацитет на филтрација.  Адаптибилен Ластик по ОЕКО-ТЕКС Стандард  со флексибилна и мека структура од полимер, со дијаметар 30 мм, со еластициет x 3, 80%polyester +20%spandex.

Флексибилна жица лесно прилагодлива за спречување на контакт од горната страна на лицето со што протекувањето е сведено на минимум. Полиетиленска, обложена со полиуретанска жица која нуди совршено вклопување.

Рецензии

Сеуште нема препораки.

Оценете го производот “Protexial Маска Паковање од 30x3 маски

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *